(024) Smølferne 4-5 år

Smølferne (4-5 år)

Instruktører: Sussie Hermansen og Kim Jørgensen.

Hjælpeinstruktører: Astrid Danielsen, Sarah Varberg & Anna Rose Bjørnø Mogensen.

Holdet er for piger og drenge i alderen 4-5 år. Der er plads til alle, uanset niveau.

Vi vil bruge springgrav til indlæring af nye spring og gradvist skifte springgraven ud med almindelige nedspringsmåtter.

Vi vil øve 1-2 danse og træne spring på både Airtrack (Spring bane) og Mini trampolin.
Af spring på banen vil der indgå: kolbøtte, håndstand & vejrmølle. På mini trampolinen trænes: op hop, skrue & kolbøtte på saltoplint. Vi fokuserer på grundspring, og man vil skulle lave mange gentagelser af disse før man går videre til næste spring.

Vi ønsker at have fokus på et godt fællesskab med plads til alle. Det er vigtigt for os at børnene får en forståelse for at være en del af et hold og at de hygger sig med hinanden. Der vil blive spillet musik i hallen under træningerne.

Der trænes i bare tæer eller tynde gymnastiksko. Kondisko er ikke tilladt under træningen, af hensyn til sikkerheden. Vi ser helst at man træner enten i gymnastikdragt (uden skørt) eller i T-shirt & træningsbukser/shorts. Langt hår skal være sat op.

Holdet deltager i foreningens lokalopvisning i Roskilde Kongrescenter, d. 27. marts 2021.

Afbud sendes til Kim på: 27500980 eller til Sussie på: 29646415.

Smølferne 4-5 år
06.09.2020