(083) Trampolin begynder

Trampolin begynder

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Hvis du er helt ny eller har prøvet det lidt før og gerne vil lære at springe trampolin med god teknik, så er det her holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem, du kan.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Vi ønsker at holde følgende regler og retningslinjer på vores hold:

• Man siger altid goddag og farvel ved start/slut.
  • Skal man på toilettet eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går.
  • Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon (hvis du har en sådan)
  • Det forventes, at springeren møder til tiden, med mindre du har en aftalt andet med træneren.
  • Alle skal deltage i opvarmningen og supplerende træning.
  • Langt hår skal være sat op med elastik.
  • Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
  • Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj.
  • Man har sokker eller gymnastiksko på fødderne. INGEN bare fødder.

Afbud sker som SMS til haltelefonen på telefonnummer: 52232124

Trampolin begynder