(89) Trampolin voksen

Trampolin voksen:

Trampolin er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Har du lyst at mærke suset i maven og få masser af træning for lattermusklerne, så er dette voksenhold lige noget til dig. Uanset om du aldrig prøvet at springe trampolin eller om kender til sporten, så er dette hold sjov og udfordrende træning med andre med lyst til at få luft under vingerne! Man skal være fyldt 17 år.

Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning er træningen i en uformel stemning med fokus på hygge, nye spring og at udvikle sig ud fra sit eget udgangspunkt.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der er god grundtræning og virker skadesforebyggende. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning med hyggelig snak.

Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.

Regler og retningslinjer for holdet:
Man gør det så godt man kan og lytter til egen krop

Man kommer med smil og gåpå-mod uden telefoner
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre der er en klar aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. arbejde.
Alle på holdet deltager i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.

Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Der er mulighed for at blive hængende efter, hvis der er stemning for det og måske en kageordning eller lignende kan stables på benene :)

Trampolin voksen
04.09.2018