(101) Åben spring træning

Åben springtræning - Man skal være tilmeldt et andet hold i Roskilde Gymnastikforening for at tilmelde sig dette hold

Ekstra-spring/Åben spring træning 8-12 år - for øvede piger og drenge (NB: vi deler hallen med RG teamgym)

Har du lyst til at boltre dig i et sandt drømmeland af et springcenter? Holdet er et ekstra springhold åbent for alle interesserede piger og drenge 8-12 år der i forvejen går på et hold i Roskilde Gymnastikforening og som har lyst til endnu mere træning. Vi træner tirsdag i det spritnye springcenter, som er et af landets fedeste springcentre, med springgrave, trampoliner mm. Holdet er især for de lidt mere øvede gymnaster. Vi varmer grundigt op og øver og lærer forskelige spring som flik, tempoflik, kraft, salto, strakt, baglænder osv. Vi skal have det sjovt og øve spring men ikke opvisning, som i stedet kan øves på gymnasternes normale hold. Kom og bliv endnu bedre til springgymnastik.

Vi glæder os til at se dig!

Åben spring træning
04.09.2018