Klubmodul henter siden
(30) TeamGym Junior 10 -16 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

TeamGym Junior 10 -16  år

Serie indstruktør: Anne Aae Jeppesen

Spring instruktør: Bo Belkov og Jonas Hjort


TeamGym Junior er et konkurrencehold for drenge og piger i alderen 10 til 16 år (fylder 11-17 år i kalenderåret 2019) som har gået til gymnastik før og ønsker at dygtiggøre sig inden for både rytme og spring. TeamGym består af tre discipliner rytme, bane og trampolin. Vi kommer til at arbejde meget med teknik inden for alle tre discipliner, samt den kondition, udholdenhed, styrke og smidighed der er nødvending for at man kan dyrke TeamGym. At gøre et spring konkurrence klar betyder at gentage det hundredevis af gange og lytte til vores kommentar og tage dem til sig så man kan forbedre springet lidt hele tiden.

Vi træner tre gange om ugen, tirsdag og torsdag vil primært være springtræning (springcenter), og lørdag vil primært være rytme træning (kildegården). Alle instruktører er uddannede inden for både spring og rytme, dog er Anne den primære rytmeinstruktør, mens Bo, Kim og Jonas primært tager sig af springene.

Vi har en klar forventning om at man så vidt muligt kommer til alle træninger. Vi har forståelse for at man i familien kan have planer om lørdagene, vi håber dog at i vil tage hensyn så gymnasten kan komme langt de fleste lørdage.

Er man skadet er det vigtigt at man alligevel kommer til træning da der kan være andre ting man kan træne, man lære meget af at kigge og så er der også det sociale aspekt.

Der er to forudsætninger for at gå på holdet, den ene er den springtekniske man kan lave araber-flik på banen (måske med en lille hånd) og selv kan lave salto i trampolinen. Den anden er at man skal være klar på at dyrke seriøs gymnastik tre gange om ugen. Det betyder at man skal være på når man er til træning, lytte til den kritik vi putter meget energi ind i at give dig specifikt og man skal være klar på at der vil komme nogle øvelser man skal lave hjemme/momenter man skal træne.

Der vil komme nogle søndage fordelt udover sæsonen hvor vil holde nogle ekstratræninger som vi forventer at man i familien pivoterer. Derudover skal gymnasten være indstillet på et travlt forår hvor vi både skal til konkurrencer og flere opvisninger.

Vi planlægger at tage til fire konkurrencer Gladsaxe Jule Cup (dec), Region Østdanmark Mesterrækken (19-20*/1 2019, Roskilde), Forbundsmesterskaberne 1. runde (30-31*/3, Helsinge) og Forbundsmesterskaberene 2. runde (18-19*/5, Randers). Derudover skal vi til tre opvisninger Forårsdagene i Roskilde hallerne (ligger normalt i starten af marts), RG’s lokalopvisning (normal i slutningen af marts, Roskilde) og Vigen (starten af juni, Roskilde).
* Vi skal kun konkurrer en af datende, men vi ved endnu ikke hvilken.

Udover kontinentet skal man påregne ca. 700 kr. til en dragt som skal bruges til konkurrencer og opvisninger. Vi har valgt at alle gy

Læs mere
TeamGym Junior10-16 år
Startdato
01.09.2018
Slutdato
10.06.2019
Tid/Sted
Tirsdag 16:00-18:00 Idrættens hus - Roskildes nye gymhus, Springhal Torsdag 18:00-20:00 Idrættens hus - Roskildes nye gymhus, Springhal Lørdag 11:00-13:00 Kildegaardshallen, Hallen
Pris
1200,00 kr.
70% rabat fratrukket.

Evt. kommentar til tilmelding