(87) Trampolin let øvede

Trampolin Letøvet:
Har du gået en eller flere sæsoner til trampolin og behersker grundspringene, så er dette holdet for dig! Det er sjov, udfordrende træning, der bygger videre på de spring du kan og teknikken i dem samt på nye spring og kombinationer. Her begynder vi at sætte springene sammen til små eller længere øvelser også. Med god teknik er grundlaget der for at komme godt i gang med saltoer og saltoer med skruer, så det er både grundspring, saltospring og øvelser, der trænes på dette hold ud fra den enkeltes niveau.
Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Trampolin Letøvede fra 8 år
06.09.2018