(81) Trampolin begynder

Trampolin

- er sjovt og udfordrende - kald det en kontrolleret rutchebanetur! Har du lyst til at prøve at springe trampolin eller har du prøvet det lidt før, så er dette holdet for dig. Med fokus på sikkerhed, god trampolinteknik og sjov træning lærer du trampolinspring, og hvordan man kan sætte springene sammen til øvelser. Uanset om du er helt ny i sporten eller har et lille kendskab til det, så er din udvikling og teknik i fokus, så du sikkert og kontrolleret lærer nye spring og forbedrer dem du kan.

Til alle træninger vil der være grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk og afslutning af dagens træning.

Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Trampolin begynder fra 8 år
04.09.2018