(91) Trampolin konkurrence

Trampolin konkurrencehold

Dette hold er for springere, der har gået til trampolin før, og som af deres træner er blevet anbefalet konkurrenceholdet. Er du i tvivl om niveau, så kontakt ansvarlige trænere.
Holdet har tre ugentlige træninger og forlænget sæson, så der også trænes om sommeren. Sæsonstart er primo september, og så er der et par ugers pause over jul og i sommerferien. Fokus er på springernes udvikling, teknik og stil i springene og at sætte det sammen til konkurrenceøvelser. Træningen er sjov og udfordrende med tre tilknyttede, dygtige trænere, der er der skiftevis.
i løbet af året deltages ved nationale såvel som udenlandske konkurrencer (når kravene til disse opfyldes). Det forventes man deltager ved nationale konkurrencer (medmindre der er noget meget vigtigt, der er aftalt med trænerne), og vi ser meget gerne, at det prioriteres og blive en hyggelig tur med trampolinvennerne. Ved udenlandske konkurrencer kommer der info i god tid inden i forhold til pris, tidspunkt og praktik, der giver muligheden for at melde til og fra til disse.
Klubben betaler for tilmeldingsgebyret til konkurrencer. Konkurrenceholdsspringere skal selv skaffe konkurrencelicens i starten af sæsonen - der kommer information om dette ved sæsonens første træning.
Inklusiv i kontingentet er en klubdragt til konkurrence samt mulighed for at være med på ugentlige styrketræning med Maila om mandagen efter træningen, hvis det meldes til Maila dagen inden. Dette er et tilbud, da styrke og god kropskontrol er vigtig for at springe sikkert og blive endnu bedre.
Derfor er der ved hver træning grundig opvarmning, som man deltager i inden man springer i trampolinerne. Her er der styrke-, koordinations- og gymnastikøvelser, der gør dig til en endnu bedre trampolinspringer. Til sidst er der supplerende træning med udstræk/styrkeøvelser og afslutning af dagens træning.
Til første træning i sæsonen vil der være kort, vigtig information til springere og forældre og vi ser frem til at se jer, hvor eventuelle korte spørgsmål også kan besvares.
Regler og retningslinjer for holdet:
Man siger altid goddag og farvel ved start/slut på holdet.
Skal man på toilettet mv. eller må tage hjem før tid, skal man altid sige det til træneren, inden man går
Fra træningen begynder, indtil vi siger tak for i dag, har du en velfortjent pause fra din mobiltelefon :-)
Det forventes, at du møder til tiden, med mindre du har en aftale med træneren om at komme senere f.eks. pga. skole.
Derudover skal alle gymnaster på holdet deltage i opvarmningen og den supplerende træning til sidst, hvis ikke springer man ikke trampolin.
Langt hår skal være sat op med elastik/i en knold.
Ingen smykker eller tøj med knapper/store lynlåse ect.
Du kan vælge at springe i shorts og T-shirt, gymnastikdragt, træningsdragt eller andet sportstøj. Man har sokker eller trampolinsko på fødderne.
Afbud og forsinkelser gives der besked om via sms senest kl 14.00 samme dag til holdtelefonen (nummer kommer senere).

Trampolin konkurrence
03.09.2018
28.06.2019
Tid/Sted