(18) Sports Acro Konkurrence

SPORTS ACRO, KONKURRENCE fra 7 år og ingen øvre grænse.

For at kunne gå på konkurrenceholdet, skal man igennem en udtagelsesprøve og være godkendt inden. Det er ikke sikkert, at alle gymnaster bliver udtaget – Så hvis man ønsker en plads på Aspirant holdet, bør man melde sig på dette hold, hvorefter vi hjælper med at rykke gymnasten fra det ene til det andet hold. Man er dermed sikret en plads uanset.

Hvem kan stille op til vores udtagelse:

Alle som overvejer et konkurrence hold. Det kan være tidligere: Acro Aspiranter, Øvede Acro Aspiranter, Mini acro, tidligere acro konkurrence hold, Springere, eller Rytmiske gymnaster som ønsker at prøve noget nyt.

Udtagelsestræninger - mødepligt – Østervangshallen

1. Onsdag 22. August – 17.00 – 19.00

2. Mandag 27. August – 17.00 – 19.00

3. Onsdag 29. August – 16.00 – 19.00

Alle gymnaster får ved første udtagelses træning udleveret et skema – som skal udfyldes med kontakt info. Efter endt 3. træning – vil Acro Konkurrence trænerne udtage det antal gymnaster som skal på på konkurrence holdet, udefra hvad de har set fra de tre træninger.

Der vil være et skema, med minimumskrav, som vil blive øvet på de tre træninger. Skemaet skal øves hjemme imellem træningerne. Ydermere, skal der fremvises en lille serie, så vi kan se, at gymnasten vil, og kan arbejde seriøst.

Vigtig info: Der vil være 2 konkurrence hold i året 2018 – 2019 – Gymnasten vil blive informeret om, hvilket et hold de skal tilmelde sig på, når de bliver udtaget. Det er trænerne som sætter holdene, udfra gymnastens færdigheder og gymnastens ambitionsniveau. Begge hold træner sammen. Det er de samme trænere som har begge hold.
Xtra træninger forekommer over hele sæsonen, både i spejlsale, springcentre samt hos andre foreninger. Disse træninger er der mødepligt på.

Vi tilbyder træning, i alle skoleferier.
Efter Nytår, ønsker vi, at alt ferie udover skolernes ferie - ikke finder sted. Da vi er meget pressede i forhold til opvisninger og konkurrencer.

Er man været forhindret i at stille op til udtagelsen, men ønsker man at gå på holdet, kan man kontakte Karina Visholm Andersen: 21406197 eller

Email: roskilde-sportsacro.konkurrence@hotmail.com - Alle skal igennem en udtagelse.

Hvad er acro?

Gymnast ovenpå gymnast - Koreografi, spring, balance, råstyrke og en enorm smidighed. Det er en kombination af alle gymnastikkens facetter.

Som top og bund bruger gymnasten meget tid og flid på at udfærdige: Saldoer, håndstand, kateter, udstråling & spring. Vi bruger

SPORTS ACRO, KONKURRENCE fra 8 år og ingen øvre grænse. Instruktører: Karina Visholm Andersen
01.09.2018
11.06.2019