(28) Foxy Ladies and Gentlemen spri

Foxy Ladies and Gentlemen er et mixhold i aldersgruppen 18-35 år. Holdet er for dig, der har lavet spring-, rytmegymnastik eller dans før og er frisk på at være en del af et socialt og hyggeligt hold. Der vil blive lagt vægt på gode og energiske træninger med fokus på, at du som gymnast bliver udfordret og udvikler dig løbende. Ved opstart vælger du, om du henholdsvis vil være en del af rytmesiden eller springsiden.
Træningerne foregår i nogle af de bedste spring- og rytme-faciliteter på Sjælland, nemlig i Idrættens Hus på Kildegården. Holdet er et opvisningshold, og træningerne vil derfor munde ud i et samlet opvisningsprogram, som vi vil vise ved DGIs forårsstævner på Sjælland, RGs opvisning og sommerstævnet ved fjorden.

På Rytmesiden vil der være fokus på grundtræning, styrketræning, smidighedstræning, teknik og spring over gulv. Vi har både fokus på at udvikle jer individuelt som gymnast og som et samlet hold. Vi vil samtidig sørge for, at du får afprøvet forskellige gymnastik- og dansegenre fra street til moderne og kommer til at arbejde med forskellige udtryk i serierne. I denne sæson vil vi arbejde med håndredskabet vimpel - det forventes dog ikke, at du har erfaring med dette håndredskab.

På springsiden vil der være fokus på udviklingen af den enkelte gymnast. Vi vil arbejde både med standard opstillinger, men også en del stationsarbejde. På springsiden kan man starte, uanset om man er begynder, øvet eller meget øvet. Vi vil tilpasse træningen, så alle har mulighed for at udvikle sig. For os er det vigtigt, at man som gymnast arbejder fokuseret mod et mål, uanset om det er vejrmølle, salto, randi, eller triple out. For os er det vigtigt, at alle er lige, uanset hvilket niveau man er på.
Vi har en forventning om, at du som gymnast kommer til alle træningerne med en lyst til at lære, blive udfordret og udvikle dig. Derudover forventer vi også, at du deltager i de sociale arrangementer, der vil blive afholdt, da det sociale er en ligeså vigtig del af holdet som det gymnastiske. På holdet lægger vi stor vægt på engagement, og vi forventer også, at du prioriterer træningerne og opvisningerne højt. Det er nemlig på denne måde, at vi kan sikre bedst mulig udvikling – ikke kun for dig selv, men også for hele holdet.
Til gengæld vil I også opleve, at vi som trænere møder forberedte op hver gang, og at vi vil gøre meget for at lytte til jeres ønsker.
Ud over kontingentet som betales i to rater, vil der blive indkrævet et beløb på maks. 900 kr., som vil dække alle udgifter til opvisningstøj.
Vi har planer om, at lave en Foxy Camp på Roskilde Festival 2019 og sammen arbejde frivilligt i Foreningens madbod på festivalpladsen, og dette håber vi meget på, at I alle sammen vil være en del af.

Vi er i fuld gang med at planlægge sæsonen og opvisningens programmet og vi glæder os helt vildt til at skulle træne jer alle sammen!

**** OBS! Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. september, hvor vi vil holde sæsonens første ekstra træning, med ekstra fokus på at lære hinanden at kende****

****OBS! De første 2 træninger er prøvetræninger, herefter kan man kun deltage i træningen, hvis man har tilmeldt sig holdet ****

Du kan læse mere om holdet på vores facebook-side: https://www.facebook.com/Foxy-Ladies-and-Gentlemen-Roskilde-Gymnastikforening-818988784935346/

Her har du også mulighed for at tilmelde dig fortræninge. Det er dog ikke et krav for at deltage: https://www.facebook.com/events/649193972087960/